I eftermiddags blev jag yr. Jag vet inte om det beror på detoxen eller om det var ett helt vanligt blodtrycksfall pga mens, jag brukar få så ibland. Jag valde dock att ta det säkra före det osäkra och åt mat – kött med sallad och en bit bröd. Jag la mig och vilade på soffan och sen mådde jag bra!

Yrseln gjorde dock att jag kände mig matt och det bidrog till att jag hoppade över träningen idag. Det känns inte så kul att behöva hoppa över träning pga juice detox, då huvudsyftet var att få känna mig piggare, fräschare och friskare. Sen vet jag ju inte med 100 % säkerhet att yrsel beror på min detox, men det är ju en bra gissning.

Jag funderar på om jag ska avbryta min detox? Jag har inte bestämt mig ännu men då det går ut över både min träning och mitt välmående så känns det inte bra. Jag vill kunna träna, och jag älskar att träna hårt. Som det känns nu så skulle jag ha mer nytta av att äta ordentligt och träna ordentligt, än att köra klart denna juice detox. Men jag ska utvärdera imorgon, kommer nog dricka en juice till frukost men sen får jag utvärdera mitt mående och besluta mig för hur jag ska göra.

Ett alternativ till juice detox är att köra clean eating resten av veckan, dvs inget socker, inga tillsatser, inget sötningsmedel och inga halvfabrikat för att bara ge kroppen det allra renaste och bästa! Det är väl så man borde äta jämt, men jag har ingen lust att följa diet för resten av livet, eller ens ha för stora funderingar kring maten. Min grundsyn är ju att det ska vara enkelt och gott, man ska må bra och leva utan regler (inom vissa gränser så klart). Men som sagt, utvärderingar imorgon! Just nu mår jag bra men då har jag ju även middag i magen.