Igår slog det med att nu har jag samma kropp som när jag först träffade min sambo. Jag har alltså äntligen blivit av med alla sambokilon! Det tog 2,5 år att lägga på mig ca 15 kg, och 4,5 månader att bli av med dom. Jag kan tillägga att jag inte vet exakt vikt när vi träffades, utan denna bedömning är gjord på min nuvarande viktnedgång och hur kläder sitter. Så jag är nu uppskattningsvis lika tung som när vi träffades men ganska exakt lika smal (eller tjock).

Jag var alltså överviktig redan när jag träffade min sambo men la på mig väldigt mycket vikt, pga goda middagar, myskvällar, skräpmat, godis titt som tätt, hembakat osv… Min övervikt gjorde att jag började må väldigt dåligt i mig själv, med min kropp och med mitt utseende. Jag lät det gå alldeles för långt innan jag tog tag i det och mådde dåligt alldeles för länge.

2,5 års viktuppgång är borta på 4,5 månader

Jag är så otroligt glad över att vara tillbaka på denna vikt och kroppsform. Det är en viktig milstolpe för mig. På något vis känns det som att det värsta är över nu, nu kan det bara bli bättre.

Jag börjar känna mig alltmer bekväm i min kropp, med min figur och med mitt utseende. Jag mår så otroligt mycket bättre!