PT Online – Personlig Tränare som kan relatera!

PT online

PT online

Personlig tränare som är med dig överallt

PT online är en personlig tränare som är med dig överallt genom att vara tillgänglig i appen som du har i din smartphone. Hur smidigt som helst och ytterst effektivt för dig som vill ta tag i din hälsa eller göra en livsstilsförändring!

Vad är en personlig tränare till och börja med? En personlig tränare är en person som har kunskaper inom anatomi, fysiologi samt näringslära. En PT är också en person som hjälper dig att träna genom att vägleda dig genom träningen, peppa dig med ord, samt pusha och stötta dig så att du får ett önskat och effektivt träningspass.

Personlig tränare kan traditionellt hjälpa dig på gymmet eller mer modernt genom online coaching. Huvuduppgiften som en PT har är att lägga upp och genomföra individuellt anpassad träning med en kund. Traditionellt sett har det gjorts vanligtvis vid ett gym, men i dagens digitala värld väljer allt fler människor att genomföra träningen med sin PT online.

Träningen kan genomföras hemma eller på gymmet, vilket innebär större flexibilitet för dig som kund. Online coachning har öppnat en helt ny värld för livsstilsförändring och erbjuder avsevärt bättre resultat än traditionell PT på gym.

PT online är en avancerad version av en traditionell PT

Du förstår, PT online är en avancerad version av en traditionell PT. Att kunna coacha online ställer helt andra krav än på att coacha på gym, samt öppnar upp för många fler möjligheter att bemästra yrket.

Vem drar då de fina fördelarna med online personlig träning? Du som kund, såklart!

Fördelar med PT online

Förmånligare kostnad

Alltid tillgänglig

Fokus på vanor

Skillanad mellan PT online mot PT på gymmet

Den stora skillnaden mellan en online PT mot en PT på gymmet är att du kan ha så mycket personligare relation till din online PT. Här listar vi de viktigaste fördelarna som gynnar dig bäst med en online PT:

 • Förmånligare kostnad utifrån prisbilden mot vad du får i utbyte. Priset hos en PT på gym utgår ifrån en timtaxa på 600-900 kronor i snitt, medans för PT online betalar du per månad allt ifrån en tusenlapp uppemot några tusen beroende på hur omfattande program du vill ha (träning + kostschema + support). Det innebär även att du får ut så mycket mer från en PT online
 • Din online PT är alltid tillgänglig, vilket innebär att ni har kontakt oftare (inte bara under träningspasset) och du får riktig motivation. Motivation som du behöver!
 • Med PT online får du även mer fokus på beteende och vanor jämfört med PT på gymmet där fokus ligger bara på övningar som utförs under passen. För att få nya resultat behöver du förändra ditt beteende i vardagen, därför är coachningen en stor del av online PT.

Med PT online får du hela paketet som du behöver för att göra en riktig livsstilsförändring. Personlig träning online tillåter tränare och coacher att fokusera mer på klienten som i längden ger effektivare och mer hållbara resultat.

pt online
PT online är en personlig tränare som är med dig överallt genom att vara tillgänglig i appen som du har i din smartphone

Vickans Wellness - din PT online som kan relatera

Bakom Vickans Wellness står jag, Victoria Andersson, din PT online som genuint kan relatera till din situation.

Hur då och varför, tänker du kanske!? Jo, jag kan relatera för att jag har varit i samma sits som du och har gjort en personlig livsstilsförändring. Jag har erfarenhet av det du går igenom och har känt exakt samma känslor som du känner. Lösningen för mig blev att jag byggde förståelse för viljan att förändra.

Så varför ska du välja just mig som din online coach?

 • Jag har gjort en viktresa själv, där jag gått ner 23kg.
 • Jag har inte varit vältränad hela mitt liv.
 • Jag vet vad som krävs för att göra en livsstilsförändring, eftersom jag har gjort den själv och jobbar nu som PT online.
 • Jag har testat tusen dieter som inte funkat tills jag hittade rätt balans med kosten för viktminskning.
 • Jag har personlig bakgrund med ätstörning (hetsätning och bulimi), men är nu frisk.
 • Du är som jag har varit och nu kan du bli som jag har blivit – vi gör det tillsammans!
pt online som kan relatera
Din PT online som verkligen kan relatera!

PT online sedan 2018

Utöver att jag kan relatera till din situation så är jag också proffs på det jag gör, en ödmjuk sådan. Jag har nämligen jobbat som coach (PT online) sedan 2018 och har under åren hjälpt hundratals kvinnor att uppnå sina mål med viktminskning och livsstilsförändring. Med andra ord så har jag mångårig erfarenhet av träning. Träning som ger resultat. 

Min professionella profil kan utryckas som följande:

 • Licensierad personlig tränare (PT online)
 • Kostrådgivare
 • Viktminskningscoach

Jag lägger alltid stor vikt i coachningen på beteende, vanor och mindset för att ta tag i problemen från grunden och få en bestående förändring. Därför ger min coachning så goda resultat med så många nöjda kvinnor, som tillsammans har gått ner tusentals kilon.

När jag coachar dig så lägger jag stort fokus på att du ska utbildas, lära dig om vad som är hälsosamt och hur du skapar balans i livet. För mig handlar det om att jag ska hjälpa dig genom rätt uppsättning av verktyg som du behöver för att göra en livsstilsförändring!

Vickans Wellness - PT online teamet

När du har Vickans Wellness som din PT online så får du ett team som hjälper dig på individuell nivå i syfte att du utvecklas både mentalt och att du utvecklar din kunskap om träning samt hälsosamma levnadsvanor. Därför har jag även en beteendevetare i teamet som hjälper dig specifikt med ditt beteende som bygger på vanor som du har med dig i vardagen. Tillsammans ger vi dig rätt coachning, stöttning och support så att du kan förändra dina vanor och ditt beteende samt uppnå dina mål!

Hur ser det ut i praktiken när du har Vickans Wellness teamet som din PT online?

Vecka 1-2 med Vickans Wellness (introduktion)

 • Det allra första som händer är att jag vill lära känna dig som klient. Jag vill sätta mig in i din nuvarande situation och dina förutsättningar, samt förstå din målsättning och vad du vill uppnå.
 • Jag skapar dina första planer, en för träning och en för mat, som är ditt konkreta stöd i vardagen. Utöver det kommer du få information och tips inför coachningen och så pratar vi såklart i chatten om stort & smått, högt & lågt!

Månad 2 (ovärderligt input för uppdatering av planer)

 • Efter ungefär en månad kommer dina planer att uppdateras. Här är det viktigt att du berättar för mig vad som känns bra vad som känns mindre bra och varför, så att jag kan hitta någonting som fungerar ännu bättre åt dig. Min målsättning som din online PT är att din vardag ska underlättas, inte försvåras.
 • Därför är din input ovärderligt för mig! Under den här tiden pratar vi mycket om vardagen, vad är jobbigt, vad är det som funkar och vad i din vardag ska vi jobba mer med.

Månad 3-4 med Vickans Wellness (motivation)

 • Någon gång under denna period finns det risk att din motivation börjar försvinna. Motivation är inte något vi har jämt, och när den försvinner behöver vi en coach att bolla våra tankar med. Någon som lyssnar på att det känns jobbigt, någon som kan stötta, peppa och komma med råd.
 • Under den här perioden har Nathalie, som är beteendevetare, en väldigt viktig roll. Hennes kompetens är ovärderlig när det handlar om att skapa förändring och att jobba med sitt mindset. Hon förstår sig på hur hjärnan fungerar för att hitta rätt motivation och är den perfekta komplement till Vickans Wellness PT online teamet.

Månad 5-6 (resultat, livsstilsförändring, nya målsättningar)

 • För vissa börjar resultaten synas väldigt mycket vid den här tiden, och för andra jobbar vi väldigt mycket med den mentala sidan av en livsstilsförändring. Den här perioden kan innebära att man reviderar sina mål, att man helt enkelt får nya eller högre målsättningar jämfört med när man ansökte om coachning hos mig.
 • Det kan innebära att vi sätter upp helt nya mål och gör en ny plan för närmsta månaderna. För andra består sista veckorna av att behålla resultat, hitta balans och förbereda sig för att stå på egna ben efter avslutad period med PT online.

“Alla kan förändra sina vanor och sitt beteende med rätt stöttning och support.”

Personlig Tränare online som är kostrådgivare hjälper dig med hållbart kostupplägg

När du vill gå ner i vikt och göra en livsstilsförändring så spelar kosten en stor roll i processen. Ofta är kosten även den största utmaningen när det kommer till en positiv förändring för din livsstil.

Det är mycket du ska tänka på för att få ihop en bra kostplan och dieten blir inte sällan ett misslyckande, tro mig jag vet det av egen erfarenhet när jag kämpade med vikten innan jag blev online PT och kostrådgivare.

Med erfarenhet och kunskap på mitt CV lägger jag upp hållbart och smakligt kostupplägg, som är anpassat efter din vardag och som är smidig att följa.

Med mig som din kostrådgivare och PT online får du ett individuellt anpassat kostschema, personlig kontakt med snabb återkoppling och coachning mot dina mål!

kostrådgivare som pt online i appen
Smidig kostrådgivning online i appen

PT online som är viktminskningscoach hjälper dig träna dig smalare

Jag är en online PT som är specialiserad på just viktminskning, något jag själv gjort på ett personligt plan innan jag börjat coacha andra.

Min specialitet som viktminskningscoach är att hjälpa kvinnor som vill bli smalare att uppnå sina mål genom hälsosam kost och regelbunden träning.

Jag ställer rimliga förväntningar på mina klienter, samt inspirerar för att motivera på resan med livsstilsförändring som leder till viktminskning. Jag har som mål att höja din självkänsla och ge dig rätt stöttning så att du kan behålla ditt engagemang för att uppnå dina mål med att gå ner i vikt.

Med mig som din PT online får du en viktminskningscoach som kan relatera, som bryr sig och som vet vad hon gör!

kontakt med pt online
Håll enkelt kontakten med din viktminskningscoach

Personlig Tränare som är beteendevetare hjälper dig ändra dina vanor

En beteendevetare jobbar med vanor och beteenden på ett annat sätt än en vanlig PT! Nathalie har kunskap om hur vi kan ändra vanor, knep för hur just dina vanor kan justeras till det bättre och hjälpa dig att skapa nya för att du inte bara ska nå ditt mål, utan också skapa en livsstil som håller i många år framåt!

PT online som är beteendevetare fokuserar på den mentala biten som är en viktig del för att du ska lyckas med din nya livsstil. Hon kan se om ni behöver gå lite djupare in på dina känslor och tankar kring mat, hälsa och träning och stötta dig i den mentala biten som krävs för att nå ditt mål!

Detta gör också att hon kan hjälpa dig mycket med att hitta och behålla din motivation för att fortsätta jobba framåt, samt uppnå dina önskvärda resultat!

pt online i mobilen
Få motivation via appen från en duktig beteendevetare

Klientresor med PT online Vickans Wellness

Vickans Wellness har hjälpt hundratals kvinnor att uppnå sina mål med livsstilsförändring. Som PT online har jag coachat mina klienter att gå ner i vikt, förändra sin kost samt lägga om sitt beteende som ledde till mycket hälsosammare levnadsvanor. På bilderna här nedan kan du se och inspireras utav resultat som vi tillsammans lyckades åstadkomma.

Vill du bli en av oss?  Fyll i kontaktformuläret så hörs vi inom 24 timmar!

Klientresa för en 2-barnsmamma med Vickans Wellness som hennes PT online

pt online klient

Här har vi resultat av en 2-barnsmamma som har kört med Vickans Wellness PT online upplägget under 26 veckor (6 månader).

Hon har gjort ett otroligt jobb, trots att det har varit stundtals tufft pga. livet med 2 barn att ta hand om. Men hon har inte gett upp och kan stolt visa upp sina resultat:

 • en viktnedgång på -10,8 kg
 • tappat totalt -22 cm, varav hela -11,5 cm runt magen

Hon åt frukost, lunch, middag och kvällsfika. Helt vanlig mat som även barnen kunnat äta.

Hon gjorde hemmaträning bestående utav 3-4 pass/vecka.

Inget extremt, utan ett individuellt anpassat PT online upplägg som passade perfekt till en småbarnsmamma!

Maries viktminskningsresa med Vickans Wellness

pt online klient

Marie och jag har jobbat tillsammans från mars till september med individuellt anpassat PT online upplägg. Under den här tiden har vi fokuserat på att hitta en hållbar livsstil åt Marie, så att hon inte ”bara” ska få resultat nu utan även hålla dom!

Hur gjorde hon?

Marie körde hemmaträning och gjorde veckovis incheckning, även de veckor som kändes tuffa. Hon åt rätt vanlig mat som funkar i vardagen, alltså inga små bebisportioner utan tillräckligt mycket för att passa en vuxen kvinna.

Hon vågade lita på PT online processen och hade en vilja av stål.

Hon gjorde inget extremt utan lyckades med en hållbar livsstil!Prisexempel för online PT med Vickans Wellness

Samtliga program anpassas utefter dina behov och därmed prissätts individuellt.
Här får du ett prisexempel på hur det kan se ut med ett individuellt anpassat program innehållande individuell coachning, träning och kostplan.
kr från 1499 Månadsvis
 • Individuell Coachning
 • Träningsprogram
 • Kostplan
PT ONLINE

Vanliga frågor om PT online

Du måste ingenting! PT online är ett upplägg där coachning, inkl kostplan och träningsplan, utgår från dig, ditt utgångsläge och dina mål. Du bestämmer själv om du tränar hemma eller på gym, eller håller dig aktiv på annat sätt! Jag rekommenderar dock att träna på något vid för förbränningen, för att forma & tighta till kroppen och få en stark & hållbar kropp.

Ja såklart, alla våra klienter i Team Vickans Wellness får tillgång till en skräddarsydd app där du enkelt kan se vad du ska äta, hur du ska träna samt följa dina resultat.

Nej du behöver bara ha en stark vilja för att köra PT online upplägget. Sedan inne i appen kommer du enkelt hitta instruktioner och videos om hur du utför varje övning. Dessutom har du din coach som hjälper dig med precis allt du kan tänka dig.

Nej, gymkortet ingår inte i priset när du tecknar PT online. Det är heller inget krav på att träna på ett gym, utan går alldeles utmärkt att träna hemma.

Ja! Med Vickans Wellness PT online upplägget skapas kostplanen utifrån dina preferenser.

Ja såklart. När du tränar med Team Vickans Wellness som din online PT ingår både kost och träningsupplägg, men du får även en beteendevetare som hjälper dig med den mentala biten och vanor, vilket har mycket positiv påverkan på vägen till dina mål!

Hur länge man kör PT online upplägget är olika och det är även något man väljer själv. Minsta tiden vi kör ihop är 4 månader för att det är ingen QuickFix, det krävs en lisvsstilsförändring för att få bestående resultat. Hur länge vi kommer jobba ihop beror bla på mentala utmaningar som tex många dieter i bagaget och syn på vad som är hälsosam mat, och fysiska utmaningar som tex hur mycket man vill gå ner i vikt. Helst skulle jag som coach se att vi både hinner nå dina mål och ligga kvar där ett litet tag, för att vara säker på att du får behålla dina resultat & vanor livet ut!

Personlig träning, och även personlig träning online är berättigat för friskvårdsbidrag sedan januari 2018. Använd ditt friskvårdsbidrag och investera i din hälsa. Vilket för din arbetsgivare resulterar i färre sjukskrivningar, och bättre arbetsresultat. Friskvårdsbidraget behöver inte användas enbart när du anlitar den lokala tränaren på ditt gym utan även för pt online med skräddarsytt tränings- och kostschema.