Idag har jag varit och kollat på min pojkväns fotbollsmatch, väldigt mysigt! Jag är uppväxt i en liten by och spenderade mycket tid både på och bredvid fotbollsplanen så det känns på något vis som att komma hem när man står dör bredvid planen och småpratar med folk man känner lite halvt.

Just såna här gånger är det extra viktigt för mig att planera min kost, för fotbollsmatcher förknippar jag väldigt starkt med en läsk och lite snacks. Eftersom att jag är medveten om detta så behöver det inte innebära några problem. Jag vet att det finns att det finns Cola zero i kiosken där, men utbudet på nyttiga snacks är begränsat, för att inte säga helt obefintligt.

Där hade jag packat ner snacks i handväskan! En sockerfri läsk och en sockerfri kexchoklad från Nicks var helt perfekt och stillade mitt sug att köpa något onyttigt.

Vissa dagar måste man planera mer än andra. Men det är det värt!