Jag har jobbat in mina nya vanor och med dom har jag även fått nya intressen. Jag tycker numera att det är väldigt roligt att googla träningstips! Dels letar jag fram nya övningar för att sen testa dom på gymmet men även tips kring kost före och efter träning, bcaa, proteinintag, kosttillskott, fettförbränning, ja allt! Jag gillar att kost och träning har blivit en sån stor del av min vardag, det känns som att jag är på god väg att faktiskt implementera hållbara vanor. Vilket var mitt mål.

Nu är jag på väg till jobbet och känner träningsvärken börja komma i rumpan och baksida lår. Jag älskar träningsvärk, då känns det verkligen som att jag har gjort något bra! Jag gillar även när jag får mer träningsvärk i rumpan än i framsida lår eftersom det kan vara svårt att få kontakt med rumpmusklerna, nu vet jag att jag har gjort rätt!

Inte precis en ny övning, men otroligt bra för baksida lår! Jag är väldigt ”tom” i muskulaturen på benens baksida, därför blir det extra fokus på dom områdena.