Imorde vaknade jag upp fylld med energi, om det beror på att jag börjar om att äta D-vitamin eller om det var för att jag sov i 10 timmar låter jag vara osagt. Är rätt säker på att båda delarna spelar in! Det var så skönt att vakna utvilad, och dessutom inte behöva vara på kontoret förens efter lunch. Så jag beslöt mig för att använda min energi till något vettigt, drack en snabb frukost och dag till gymmet. Det blev 5 km löpning på 28:40 min och därefter några snabba magövningar. Jag är så glad att min kondition inte försämras trots att jag inte fokuserar så mycket på den biten. Jag tycker styrketräning är mycket roligare, och därför kör jag mer av den biten. Jag tror på att träning ska vara roligt, annars blir det inte hållbart i längden. Efter det snabba träningspasset blev det hem, duscha och äta frukost nr 2 och fixa sig inför jobbet.

I veckan har jag börjar mitt nya jobb, därav lite torka på bloggfronten. Nytt jobb är alltid energikrävande, även om jag har en lugn period nu med mest introduktion, lära känna kollegor och liknande. Inga egentliga uppgifter denna vecka, otroligt skönt och lyxigt måste jag säga!

Jag har förresten fortfarande en otroligt träningsvärk i rumpan och låren sen måndagens benpass! Jag körde ett HIIT-pass, vilket jag nästan aldrig gör. Så kul, och helt galet svettigt och jobbigt! Jag la upp det så här:

– 20 upphopp på bräda
– 20 utfallshopp
– 20 bulgariska utfall per ben
– 20 sumo squats
– 20 hipthusters per ben (mot brädan)
VILA
Sen upprepa, jag körde 6 varv.

​​Bild från måndagens HIIT. På min Instagram finns film också!