Online Coaching

Coachningen sker individuellt via en chatt i en app. Du når oss när du vill, har oss alltid nära till hands och vi kan även nå dig. Fokus ligger på att du både ska lära dig mer om mat, träning och hur kroppen funkar samtidigt som du kan utveckla ditt mindset, dina tankar och beteende för att du ska få en bestående förändring. Båda delarna krävs för en hållbar förändring. Vi tror vi alla har testat diverse dieter och ofta misslyckats, det beror på att man behöver stöttning, support, någon som kan coacha och förklara!
gå ner i vikt träning med online coach

Kostplanen är till för att hjälpa dig i vardagen, för att vägleda och konkret hjälpa dig med vad du ska äta och hur mycket. Kostplanen skapas unikt för dig, alltifrån allergier och målsättning till dina, och kanske familjens, preferenser. Kostplanen hjälper dig att planera dina måltider, så att du (och familjen) inte bara får i er mer näring utan även kan minska matsvinn, minska småhandlingarna och underlätta storhandlingarna! Många klienter vittnar om en lägre matkostnad när kostplanen följs, förutom då att de fysiska målen uppnås. Från kostplanen kan du även spara råvarorna till en handlingslista, allt för att underlätta din vardag (och självklart kan du även lägga till egna grejer till handlingslistan så att den täcker alla behov!)

Träningsplanen skapas utifrån dina behov, dina förutsättningar och din målsättning. Det spelar ingen roll om du är en avancerad gymmare eller aldrig har tränat och vill börja på hemmaplan, eller något däremellan! Många kombinerar träningsplanen med andra aktiviteter som tex yoga, simning, skidåkning och mtb. I appen kan du tracka träningen så att vi säkerställer progression, att du helt enkelt blir starkare!

Incheckningar görs veckovis för att vi ska få en inblick i hur det går för dig, hur det känns och hur din kropp svarar. Vikten är bara en bråkdel av alla resultat vi följer upp på, resultat kommer på många vis, mentalt såväl som fysiskt så därför ska incheckningen inte ses som en invägning utan ett tillfälle att stanna upp, blicka in, checka läget, se vad som går bra och vad vi behöver jobba mer på!