Första dagen med juice detox är igång! Hittills har jag hunnit dricka min frukost och min lunch. Jag känner mig inte hungrig eller trött utan precis som vanligt, så snart tänkte jag bege mig till gymmet för ett lugnt träningspass. Jag tänker verkligen använda min lediga vecka till att ta hand om mig och förbättra mina hälsa.

Lila frukostsmoothie

1 banan
100 g frysta blåbär
50 g färsk spenat (kan minskas om man vill ha en sötare smoothie, men jag föredrar att den smakar lite ”nyttigare” nu när jag kör en detox)
1,5 dl vatten
1 dl ekologisk Coconut drink, helt utan tillsatser
Mixa allt till en slät smoothie!

Grön lunchsmoothie

1 dm gurka
0,5 avokado
1,5 grönt öpple
40 g broccoli
0,5 citron
25 g grönkål
1 dl ekologisk Coconut drink, helt utan tillsatser
2-3 dl vatten
Mixa ordentligt så att broccolin och grönkålen blir helt släta, tillsätt vatten till önskad konsistens. Smoothien blir en stor portion!

​Nu ska jag gå på prommis i vintersolen!