Jag har bytt gym! Känns oerhört roligt, lite som en nystart fast ändå inte. Tränar gör jag ju ändå på regelbunden basis. Jag valde att byta då jag vill ha bättre utbud på maskiner och ”prylar”. Att Studio Fitness har Bootybuilder-maskinen och en trappmaskin vägde tungt i valet av gym. Ä L S K A R dom två maskiners! Så effektiva, garanterat träningsvärk på rätta ställena och en rejäl svettflod i trappan.

Dagens träningspass:

– Kettlebell swings. 12 kg
– Sumo squats med 20 kg kettlebell. 5 reps til’ failure
– Utfallsgång med 10 kg viktboll ovanför huvudet
– Benpress
– Hipthusters i Bootybildern
– 10 min trappa på 10’an

När jag var klar så lackade svetten, bokstavligen talat! Benen bar mig faktiskt inte ens nerför trappan ner till omklädningsrummet utan på trappsteg nr 2 så vek sig benet under mig och jag satte mig på rumpan! Haha, då vet man att man jobbat bra åtminstone…

​Före vs efter. Helt slut efter intensivt benpass och 10 min trappa​!