Många frågar mig hur jag gör för att motivera mig, och framför allt hålla mig motiverad. Det handlar självklart om en vilja att lyckas, en längtan efter att nå sitt mål och glädjen över framsteg. Men det här är dom bra dagarna. Ibland vill man inte träna, och ibland vill man ingenting alls. Då handlar det inte längre om motivation – utan prioriteringar.

Det handlar inte alltid om att vara motiverad, det handlar om att bara göra. Man kan inte alltid känna efter så mycket och vänta på motivation och att det ska vara kul. Ibland får man bara bita ihop och köra. Vill man så kan man.

Känn inte efter så mycket. Bit ihop.

Det är inte alltid roligt att ta sig till gymmet. Det är inte heller alltid roligt och härligt att springa. Men det gör ingenting för oftast är det roligt och varenda gång tar det mig lite närmare mitt mål.