Vickans Wellness

Online PT

Alla kan förändra sina
vanor och sitt
beteende med rätt
stöttning och support

Klientresor

Din PT i en App!

Som digital online coach är jag den PT och kostrådgivare du alltid har med dig, oavsett vart du befinner dig. Jag vill hjälpa dig med både kost och träning, på gymmet eller hemma, för att du ska nå dina resultat snabbare.

gå ner i vikt träning med online coach
Det som gör min coaching unik är att jag arbetar med och relaterar till alla mina klienter på ett personligt plan. Detta är möjligt då jag själv har egen erfarenhet av att göra en stor livsförändring och viktresa. Jag prioriterar löpande kontakt, vilket innebär att jag kommer finnas är för dig, stötta och motivera men också ge dig verktygen som behövs för att du ska nå dina mål!

Om mig

Jag började med digital coaching för att jag själv har gjort en stor viktresa och livsförändring. Genom mina personliga erfarenheter vill jag kunna hjälpa andra att göra samma sak. Jag vet hur mycket bättre man mår, på så många plan, när man ger kroppen rätt näring, rätt mängd energi och får in fysisk aktivitet i sitt liv. Att kunna hjälpa andra att uppnå denna förändring i sitt liv, är det jag brinner för!

Mitt mål är att ingen ska vara obekväm i sin kropp. De flesta klienter jag jobbar med har samma mål som jag själv hade, nämligen att gå ner i vikt. Jag är en licensierad PT samt kostrådgivare och har jobbat som Online Coach i många år. Jag har därmed stor erfarenhet av att hjälpa människor att lägga om sina rutiner, hitta sin egen glöd, motivation och nå resultat!

FAQ's

Det är som att ha en ”vanlig” PT och kostrådgivare, men i en app istället för gymmet! Coachningen består av två delar, en konkret del med kostplan, träningsplan & miniföreläsningar, och en del som är själva coachningen. Det är rådgivning, stöttning, peppning, vägledning och någon att bolla tankar och fråga för att du inte bara ska få resultat utan även förstå varför! All kommunikation & rapportering sker i appen.

Man måste ingenting! PT online är ett upplägg där coachning, inkl kostplan och träningsplan, utgår från dig, ditt utgångsläge, dina önskemål och dina mål. Du bestämmer själv om du tränar hemma eller på gym, eller håller dig aktiv på annat sätt! Jag rekommenderar dock att träna på något vis för förbränningen, för att forma & tighta till kroppen och få en stark & hållbar kropp.

Ja! Kostplanen utformas så att den ska passa de du bor med, för att du ska kunna få en hållbar vardag. Att du, eller ni, tycker att maten är god är grundläggande för att det ska bli en hållbar förändring där du inte bara kan få stora resultat utan även behålla dem.

Ja! Kostplanen skapas utifrån dina preferenser.

Ja om du vill! Jag sätter inte upp några förbud och tycker inte heller att du ska göra det. Jag tror på hållbarhet och balans. Däremot behöver man lära sig att välja sina tillfällen och kanske även se över mängden, men det kommer vi jobba ihop med löpande. Jag kommer även tipsa om mycket annat gott så att du fler goda alternativ 🙂

Det är olika och det är även något man väljer själv. Minsta tiden vi kör ihop är 4 månader för att det är ingen QuickFix. Det krävs en livsstilsförändring för att få bestående resultat! Hur länge vi kommer jobba ihop beror bla på mentala utmaningar som tex många dieter i bagaget, syn på vad som är hälsosam mat, och fysiska utmaningar som tex hur mycket man vill gå ner i vikt. Helst skulle jag som coach se att vi både hinner nå dina mål och ligga kvar där ett litet tag, för att vara säker på att du får behålla dina resultat & vanor livet ut!

 

Ja du kan använda ditt friskvårdsbidrag! Du får kvitto på mailen som du kan lämna in till din arbetsgivare.

Du betalar på något av följande vis:

Månadsvis via ditt kort

Du kan välja att betala månadsvis via autogirodragning.

Klarna

Du kan välja att dela upp din betalning via Klarna, och därmed styra helt och hållet över hur lång tid du vill betala.

Epassi

Har du ditt friskvårdsbidrag via Epassi så logga in, sök upp VickansWellness och köp coachning för valfritt belopp.

Har du inte ditt friskvårdsbidrag via Epassi kan du registrera utlägg i efterhand genom att logga in och därefter ”Registrera ditt kvitto”.

Wellnet

Du kan registrera utlägg i efterhand genom att logga in och därefter ”Registrera ditt kvitto” och följ instruktionerna.

Benify

Du kan registrera din utgift i förmånsportalen och skicka in ditt kvitto till oss. Sök på “friskvårdskvitto” i förmånsportalen för att komma till kvittoregistreringen och följ instruktionerna som står beskrivet i registreringen.

Sluta önska och
börja prioritera!