Bloggtorkan är över! Hösten har varit väldigt intensiv med otroligt mycket jobb, förkylningar, oro över att ej få förlängt på jobbet, stress över att hitta nytt jobb, lyckan över att få drömjobbet och massa annat att bloggen har blivit helt och hållet bortprioriteras. Den tid jag haft över har lagts på träning, pojkvän, vänner – och Instagram. Nu ska jag verkligen försöka hålla uppe bloggandet då jag dels gillar att skriva, dels är det ett bra sätt att förmedla tankar och åsikter och så är det ett väldigt bra sätt att bearbeta mina tankar kring min virknegång, hälsa, träning och allt annat som rör mitt (nya) sätt att leva.

Igår firade jag nyårsafton med min pojkvän och med hans kusin. Det blev en lugn, och fantastiskt god, middag hemma hos oss innan vi gick ut för att kolla på fyrverkerier och skåla in det nya året. Sen gick vi hem och sov. Helt klart min lugnaste nyårsafton på väldigt länge, men också en av mina trevligaste.

Kvällens meny

Förrätt: Två sorters snittar. Skagen & räkor och serrano & creme cheese.
Champagne i glaset.

Varmrätt: Oxfile, potatisgratäng, gräddsås med smak av whiskey, färskostfyllda champinjoner och rostade tomater.
Chianti i glaset.

Efterrätt: Vit chokladpannacotta med hjortronsås samt hjortron.
Champagne i glaset.

Kvällens outfit och finaste killen i världen!

Kvällens varmrätt och champagne

​Hoppas ni alla har haft ett fantastiskt nyårsfirande och är redo att ta tag i det nya året 🙂