Jag har, som så många andra, försökt att gå ner i vikt ungefär en miljon gånger. Lyckats ibland, men aldrig fått hållbara resultat. Därför kände jag att det verkligen är dags att göra en livsstilsförändring för att få resultat som håller i längden, jag är trött på att vara en tjockis.

Att starta denna blogg och ett konto på instagram är bland nog det läskigaste och mest ångestframkallande jag gjort. Jag skäms över min vikt och över min kropp, att jag har låtit det gå så långt att jag har fetma tycker jag är pinsamt, ohälsosamt och det är verkligen jättejobbigt både mentalt och fysiskt. Just därför vill jag utmana mig själv, både att bli utelämnad på detta sätt med vikten och allt vad det innebär men även för att sätta mer press på mig själv och öka min motivation att faktiskt en gång för alla bli normalviktig.

Bilden som fick mig att få ångest, bli gråtfärdig och ja, allt möjligt jobbigt. Jag ser ju ut som en boll! Men den ledde också till att jag bestämde mig för att gå ner 32,5 kg och bli normalviktig.

Följ min resa bort från fetman och mot normalvikt!
  • Startvikt: 82,5 kg
  • Nuvarande vikt: 79,9 kg
  • Målvikt: 50,0 kg