Företagsträning

Skulle du och ditt team må bättre av att må bra?

Jag erbjuder företagsträning, föreläsningar och workshops på temat Hälsa & välmående!

Jag skräddarsyr tjänsten efter era behov och önskemål, det innebär att jag kan komma ut till er arbetsplats och lägga upp träningen utifrån hur arbetsgruppen önskar. Har ni utrustning på arbetsplatsen så använder vi den, om inte så duger det gott med en kropp och ett golv för att få till ett bra pass!

Varför ska man träna på arbetsplatsen?

Många upplever en stress över allt som ska hinnas med både på jobbet och i privatlivet. Att då få ta en del av arbetsdagen till att träna kommer inte bara ta bort ett stressmoment utan även sänka kroppens stressnivåer samt boosta alla medarbetare med må bra-hormoner! Man blir helt enkelt en lite gladare och lugnare person av fysisk aktivitet. Dessutom har träning en positiv effekt på koncentrationsförmåga och din förmåga att hålla fokus, vilket är en stor anledning till att bygga in träning i arbetsdagen. Visste du att träning även stärker ditt immunförsvar och bidrar till en härlig team-känsla?

Träning ger medarbetare som är gladare, friskare, piggare, starkare, har enklare att koncentrera sig både bättre & under längre tid och minska sin sjukdagar. En genomsnittlig anställd i Sverige är sjuk 11 dagar per år*.

Det är 11 dagar med sjuklön och drygt två veckor utan produktivitet – per anställd. Genom att fokusera på friskvård kommer företaget att både minska sina sjukkostnader och öka produktiviteten. Att det även ger gladare medarbetare är en bonus!

Företagsträning ute

Hur påverkas arbetsplatsen av människor som mår dåligt?

Givetvis är det mest jobbigt för den medarbetaren som mår dåligt, men medarbetares mående får lätt ringar på vattnet. Om den anställda är frisk men inte mår så bra, kommer hen gå till jobbet men inte kunna leverera och prestera som önskat. Hen kommer ha sämre koncentrationsförmåga och lägre tempo, svårare att ta egna initiativ och kanske även möta deadlines. Det finns även en risk att hen låter sitt dåliga månede speglas i form av dålig attityd gentemot arbetet, sprida negativa åsikter och dra ner hela arbetsgruppens humör och arbetsmoral.

"Jag har börjat tycka att det är kul att träna och känner inte längre ett motstånd för att komma igång, det är kul att bli starkare och Vickan får mig att både tycka det är roligt och känna mig trygg och bekväm!"
Kvinna, 32 år

FAQ'S

Företagsträningen läggs upp ifrån era/gruppens önskemål! Nivå kan varieras för att det ska passa er och för att det ska vara utmanande men inte kännas oöverkomligt. Träningen kan läggas upp för att vara varje vecka, varannan vecka eller som ett inslag på tema-dagar. Då rekommenderas att boka till min föreläsningen om hälsa för att få en med både hälsopepp och fysisk aktivitet!

Nej det måste ni inte. Har ni ett så använder vi såklart gärna det, men det går lika bra att vara utomhus eller i era övriga lokaler (som tex konferensrum eller en öppen yta).

Grundpriset är 1995 kr ex moms men beroende på hur stor grupp ni har så kan priset variera. Offert efter förfrågan.

Ja det kan ni! Det är även avdragsgillt som naturaförmån för alla företagets anställda.

Ett pass är vanligtvis 50 minuter.

Alla! Träningen läggs upp utifrån gruppen och jag är van att anpassa träningen för att den ska passa grupper där deltagarna är på olika nivåer träningsmässigt. Alla ska ha kul och kunna vara med, precis som att alla ska utmanas och få ta i!

Hur ser upplägget ut?

Jag skräddarsyr tjänsten efter behov och önskemål, på individuell nivå eller för hela arbetsgruppen eller avdelningar. Jag jobbar med välmående – inifrån och ut – för att hela människan ska må bra! Genom att satsa på träning, friskvård och fysisk aktivitet för ditt team kan du inte bara visa omtanke om dina medarbetare utan även öka företagets produktivitet och minska kostnader.

Dessutom är det kul att träna ihop!

Företagsträning inne

Boka ett kostnadsfritt möte!