Föreläsningar

Att vara hälsosam i vardagen

Jag erbjuder föreläsningar och workshops på temat hälsa & välmående!

Det här är min story om min väg från hetsätning & bulimi till frisk, PT, kostrådgivare & inspiratör! Jag vill dela med mig av min resa från att hoppa på ena dieten efter den andra till att brinna för att sprida kunskap & hållbarhet och hur jag gick från helt vanliga Vickan till VickansWellness.

En hälsosam livsstil

Jag brinner för att hjälpa kvinnor att må bättre! Att bli stark, inifrån och ut, och få en hållbar livsstil och visa att det inte behöver vara så krångligt det här med hälsa. Det kan innebära att gå ner i vikt, behålla vikten eller gå upp i vikt. Eller att sluta bry sig om vikten och fokusera på hur man mår och hur kroppen känns! 

Mitt fokus ligger alltid på hållbar livsstil och välmående för resultat ska aldrig ske på bekostnad av att man mår bra, tvärtom så går välmående och resultat hand i hand!

Jag har jobbat som personlig tränare och kostrådgivare sen 2018 och min specialitet är att hjälpa människor att hitta balans, våga tänka långsiktigt och visa att:

Det här är en föreläsning om att gå från kroppsångest till bekväm i sin kropp. Om att gå från att bara vilja vara smal till att jobba för välmående i samhället, hos individer och på sociala medier.

FAQ'S

Nästa öppna föreläsning är den 20/3 kl 17:00 på Lynk & CoClub, anmälan sker här: https://simplesignup.se/event/214670

Kommande föreläsningar kommer att postas här på hemsidan, samt på sociala medier www.instagram.com/vickanswellness/

Ja det kan du! Klicka HÄR för att fylla i dina uppgifter så kontaktar jag dig för offert.

Innehåll föreläsning

Kommande föreläsningar

Datum för kommande föreläsning är inte satt i nuläget men uppdateras löpande. Håll gärna utkik i mina sociala kanaler!

www.instagram.com/vickanswellness/

Vill du boka en egen föreläsning till ert kontor?

Klicka här för att kontakta mig

Workshops

Workshopen är ett tillval som tar vid där föreläsningen tar slut. Här utökas och utvecklas föreläsningens frågestund till diskussion med konkreta exempel – detta med utgångspunkt i deltagarnas önskemål och situation. Workshopen kan därför fokusera på allt från idrottsnutrition och enkla mellanmål, till viktnedgång.

Vill du veta mer? Kontakta mig nedan!