Så här har alltså min kropp ändrats, från fetma till normaltvikt. Det skiljer – 21 kg på bilderna, vänsta är tagen 4 maj och högra idag. Jag är så otroligt nöjd med hur långt jag har kommit! Före-bilden är dock väldigt jobbig att, jag kände mig aldrig så där stor? Jag blir både förskräckt och ångestfylld när jag ser hur stor jag är, men samtidigt lättad, lycklig och stolt över hur långt jag har kommit!

Varenda kroppsdel har blivit mindre! Från mer framträdande käkben och mindre dubbelhaka till smalare armar och det mest uppenbara – mindre mage! Till och med mina fötter har fått mindre fett, trodde inte ens man hade fläskiga fötter… 😛 Jag är så otroligt glad över den skillnad jag hittills har fått men även så peppad och motiverad att fortsätta äta bra och träna för att verkligen skapa min drömkropp!

Före -> Efter
Maj -> Januari​

​Fetma -> Normalviktig​