Nu är dag 1 med äggfastan snart över och jag måste säga att det har gått över förväntan bra! Jag har inte varit särskilt hungrig, i alla fall inte mer än någon annan dag, och äggen tycker jag har mättat bra! Jag har inte heller haft ont i huvudet, varit illamående eller yrsel som vissa kan ha problem med. Jag antar att det beror på att jag har druckit massor med vatten och att min kropp har hunnit vänja sig vid att äta små portioner sen tidigare?

Min dag har sett ut enligt följande;

Morgon: 1 glas vatten och 5k powerwalk innan frukost
Frukost: 2 kokta ägg.
Lunch: 3 scrambled eggs.
Middag: 2 kokta ägg.
Kväll: Lugn promenad på 45 min

Utöver det har jag bara druckit massa citronvatten, ingefärsvatten, bubbelvatten och vanligt vatten haha! Nu på kvällen nöjer jag mig med endast en kopp te (utan honung, såklart) då jag varken är hungrig eller särskilt sugen.

Det blir spännande att se hur jag mår imorgon samt vad morgonvikten står på!

Linköping! Kvällsprommis på sommaren är bland det mysigaste jag vet.