Jag sa ju att jag skulle köra clean aeting i några dagar, undvika socker, sötningsmedel, tillsatser, koffein och annat som inte är rent och naturligt. Det gick ju inte så bra… Så fort jag kom in på affären så såg jag ju nya, guliga Noccon som jag velat testa! Och så klart köpte jag och testade den. Jag kan antingen välja att se detta som ett misslyckande och bli lite nestämd. Eller, så inser jag att det var mitt aktiva val att köpa och testa den för att jag ville. Jag misslyckades inte, jag gjorde bara som jag ville och som jag kände för. Jag tycker ju egentligen inte att det är fel med sötningsmedel, tillsatser och koffein även om jag inte tycker att det är direkt hälsosamt.

Jag har sagt det förr och säger det igen – ju fler kostregler och förbud jag har, desto mer sugen blir jag på det jag inte får äta! Ät allt, men inte alltid är det enda som funkar för mig och är hållbart långsiktigt. Det gäller att hitta sin grej, för vi är alla olika. Så clean eating i all ära, men att ha för mycket krav mår ingen bra av. Sen gäller det att känna sig själv – måste du ha regler för att hålla dig på banan eller vill du göra tvärtemot alla regler och känna valfriheten?

​Dagens lunch blev en räksallad med wasabisås (otroligt clean eating) och mellis blev nya noccon (inte särskilt clean eating). Balans, på mitt sätt!