Blogg om hälsa

Välkommen till min inspirationssida om livsstilsförändring och hälsosamma vanor

bygga muskler för att gå ner i vikt

Hej, mitt namn är Victoria Andersson och jag arbetar som online coach, närmare bestämt licensierad PT, kostrådgivare & viktminskningscoach. Jag har gjort en stor livsförändring och viktresa som gör att jag kan relatera till dig på en personlig plan. Genom mina personliga erfarenheter vill jag kunna hjälpa andra att göra samma sak. Jag vet hur mycket bättre du kan må när du ger kroppen rätt näring, rätt mängd energi och får in fysisk aktivitet i ditt liv. Mitt mål är att ingen ska vara obekväm i sin kropp, samt kunna leva ett hälsosamt liv!

Här kan du läsa om träning, kost och hälsa. Låt dig inspireras!

PT online
Viktnedgång
zenfit

PT Online – Personlig Tränare som kan relatera!

Med PT online får du hela paketet som du behöver för att göra en riktig livsstilsförändring. Bakom Vickans Wellness står jag, Victoria Andersson, din PT online som genuint kan relatera till din situation. Hur då och varför, tänker du kanske!? Jo, jag kan relatera för att jag har varit i samma sits som du och har gjort en personlig livsstilsförändring. Jag har erfarenhet av det du går igenom och har känt exakt samma känslor som du känner. Lösningen för mig blev att jag byggde förståelse för viljan att förändra.

Läs mer »
gå ner i vikt träning
Viktnedgång
zenfit

Gå ner i vikt: träning för viktminskning

Går du i tankarna om att behöva gå ner i vikt, men vet inte hur du ska sätta igång med träning och kost, motivation och rutiner, samt hålla ut hela vägen? Eller har du redan försökt många gånger men misslyckats varje gång? Att gå ner i vikt handlar först och främst om rätt mental inställning. Jag accepterade min situation som något jag inte längre ville befinna mig i och förstod att det går att förändra!

Läs mer »

Kom igång